Advocatenkantoor Zoetermeer

Bodee Advocaten is een advocatenkantoor in Zoetermeer waar twee advocaten werken die meer dan 25 jaar ervaring hebben. Wij beogen een laagdrempelig kantoor te zijn, wat betekent dat u bij ons welkom bent en wij u graag op uw gemak stellen. Immers, een advocaat bezoeken betekent doorgaans dat u een probleem heeft en soms is het lastig daarover te praten. Wij doen er alles aan u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en zijn zowel werkgevers als werknemers graag van dienst. Wilt u een beroep doen op een advocaat met veel ervaring in het arbeidsrecht en zoekt u een advocatenkantoor in Zoetermeer maak dan eens een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van de advocaten van Bodee Advocaten.

Arbeidsrecht

Advocatenkantoor Zoetermeer

Heeft u problemen met uw werkgever, dreigt er ontslag of wordt u ergens van beschuldigd? Werknemers kunnen bij Bodee Advocaten een beroep doen op hulp en bijstand indien sprake is van onenigheid met de werkgever. Andersom staan wij ook werkgevers bij indien zij overwegen iemand te ontslaan, al dan niet in verband met financiële perikelen binnen het bedrijf waardoor personeel moet worden ontslagen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Arbeidsrecht is een levend recht, het is aan verandering onderhevig. Advocatenkantoor Bodee in Zoetermeer is altijd op de hoogte van de recente regels en wetgeving op het gebied van arbeidsrecht.

Werkwijze Bodee Advocaten

Heeft u een probleem op het gebied van arbeidsrecht of ondernemingsrecht en zoekt u een advocatenkantoor met kennis van zaken dan bent u bij Bodee Advocaten aan het juiste adres. Wij gaan op een vertrouwelijke wijze om met uw gegevens en benaderen iedereen vriendelijk en ongedwongen. Uiteraard proberen wij op een minnelijke wijze, dat wil zeggen door middel van advies en gesprek tot een oplossing te komen. Indien dit niet lukt of niet mogelijk is, dan staan wij u graag bij in een gerechtelijke procedure. In veel gevallen hoeft het echter zo ver niet te komen. Wilt u een passend advies, hulp en juridische bijstand neem dan contact met advocatenkantoor Bodee en maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijke kennismaking.