Tapijt Leiden

Bent u opzoek naar tapijt in Leiden? Dan maakt u een goede keuze, want tapijt heeft veel voordelen en de laatste tijd wordt dan ook weer vaker voor tapijt gekozen. Bij woninginrichter Rodenburg-Van der Meel kunt u kiezen uit een groot assortiment tapijt van bekende merken: u kiest bij ons voor kwaliteit en een lange levensduur. In de woonwinkel in Leiderdorp kunt u de verschillende tapijten met elkaar vergelijken en het tapijt ook voelen. Onze interieurstylist is u graag van dienst bij de keuze van uw tapijt of andere vloer zoals laminaat of inloopmatten. Wij bedienen een grote regio en komen ook in Leiden om uw tapijt te leggen. 

De voordelen van tapijt

Tapijt heeft niet alleen een warme uitstraling, het voelt ook uiterst prettig onder uw voeten. Daarnaast zorgt tapijt voor een geluiddempend effect en is het isolerend en daarmee energiebesparend. Een trap die bekleed is met tapijt is extra veilig, denk ook aan kinderen. Hoewel vaak wordt gedacht dat tapijt lastig is te reinigen is dit niet zo. Voor de meeste vlekken volstaat water en een doek. Het is verstandig om vuil zoveel mogelijk Tapijt Leidenbuiten de deur te houden en binnenshuis pantoffels te dragen maar u kunt natuurlijk ook een borstelmat of inloopmat bij de deur leggen. In de woonwinkel in Leiderdorp kunt u dan ook kiezen uit een groot assortiment schoonloopmatten. Het is belangrijk tapijt regelmatig te stofzuigen en een groot voordeel is dat u met tapijt minder last heeft van rondvliegende stofdeeltjes. Dit is gunstig voor mensen met een allergie. Wij bezorgen en leggen tapijt in Leiderdorp, Leiden en omgeving.

Tapijt en interieur

U kunt bij Rodenburg-van der Meel uw huisinrichting in Leiderdorp kiezen uit een groot assortiment benodigdheden voor uw interieur. Vele soorten vloerbedekking waaronder tapijt, pvc, laminaat, linoleum en karpetten maar ook gordijnen, shutters en andere raambekleding. Kom eens langs in de woonwinkel in Leiderdorp om onze producten te bekijken en u vrijblijvend te laten informeren en adviseren over de inrichting van uw woning of bedrijfspand in Leiden.